img
07 Feb 2019
Pavel ZINGAN: Un hotel nemaipomenit cu cinci camere, în Chișinău

Sursa de informații

Olga Iftodii, Managerul General al cluburilor Aquaterra. Complexul rezidential Oasis din sectorul Râșcani de asemenea se dezvoltă sub egida ei. Însă, nu toată lumea cunoaște că Olga și-a început cariera de manager la un hotel cu cinci camere, care a fost reconstruit mai târziu într-unul dintre cele mai bune hoteluri din capitală, fiind de asemenea sub conducerea sa.

Despre care hotel este vorba?

Clubul Aquaterra de la Valea Trandafirilor îl cunosc toți. În limba rusă, există noțiunea "la doi pași". Astfel, la un pas de Aquaterra, în aceeași clădire a fost deschisă Aquaterra Hotel & Spa care este vizibilă din parcarea clubului.

Descrieți hotelul

Este un boutique hotel plin de cordialitate. Cinci camere. Fiecare cameră este proiectată cu referire la unul dintre orașele lumii, de la Moscova la New York. Cu excepția celei mai mici cameri, toate camerele au living, dormitor și mult spațiu. Se aseamănă mai mult cu studiourile decât cu camerele de hotel clasice. Astfel, aparatul de cafea, ceaiul (și mini-barul) - parte integrantă a fiecărei camere. Designul este neobișnuit. Foarte confortabil. Pereții camerelor sunt în nuanțe de albastru sau verde de smarald. Acest lucru creează un sentiment de lux discret.

Avantajele și dezavantajele hotelului

1. Cel mai important avantaj, care ne deosebește de celelalte hotele din Chișinău este accesul nelimitat al oaspeților hotelului în clubul Aquaterra pentru întreaga lor ședere (în mod normal, o zi petrecută la  Aquaterra costă 50 de euro). Iar asta ar însemna, că oaspeții noștri se vor relaxa în zona SPA, în bazine, de asemenea vor putea beneficia de sălile de sport și antrenamentele de grup.

2. Un alt plus, îl reprezintă lacurile din Valea Trandafirilor. Jogging-ul a devenit pentru mulți o activitate importantă a vieții. Însă în timpul călătoriilor de afaceri, într-un oraș aglomerat, de regulă unica opțiune sunt benzile de alergat din sălile de forță. Pe când aici, la dispoziția amatorilor de alergat – le stă întregul parc Valea Trandafirilor.

3. Micul dejun, poate fi servit în cafeneaua clubului dar de regulă este servit direct în cameră. Micul dejun este inclus în preț.

4. Pentru a fi obiectivă, trebuie să menționez că ar fi ideal pentru oaspeții hotelului să intre în Aquaterra Welness and Spa fără să iasă pe afară. Dar, din punct de vedere tehnic, nu a existat o astfel de posibilitate. Prin urmare, trebuie să faceți acești "doi pași" de la ușă până la ușă pentru a intra în club prin intrarea principală.

Sfaturi pentru cazare

Dacă sunt mai multe camere disponibile, cereți o cameră la al doilea etaj, cu vedere spre acoperișurile vilelor din fața clubului Aquaterra. Liniștea profundă și peluzele verzi vor fi plăcute ochiului, iar casele de la distanță vă permit să uitați că sunteți în oraș.

Publicul țintă al hotelului

Este clar că hotelul este plasat pe site-ul booking.com și este deschis pentru oricine. Însă cu o atenție deosebită ar trebui sa atragă oamenii de afaceri care necesită cazări pentru partenerii săi de afaceri, astfel încât ei să se bucure de șederea lor la Chișinău. Mai ales, dacă ei apreciază nu numai SPA-ul, dar si fitness-ul.

De asemenea, hotelul poate fi o opțiune excelentă pentru "escapadele romantice". Părinții își pot lăsa copiii cu babysitter-ul sau cu bunicii și să petreacă o seară nemaipomenită împreună, iar dimineața după un mic dejun în pat, pot merge în zona SPA sau la sala de forță. Recomandăm tuturor acest scenariu pentru un weekend perfect.

Politica de prețuri

Tarifele camerelor sunt de la 100 de euro pe zi. O expeție sunt membrii clubului Aquaterra, ei dispun de o reducere de 20% pentru rezervări.

Când va fi deschis hotelul?

Hotelul este deja deschis

Adresa:

Aquaterra Hotel & SPA
Bd. Decebal 6/3, Chisinau, MD 2038
Republica Moldova
Tel: + 373 22 00 57 75
Mob: + 373 68 00 57 75
info@aquaterrahotel.md 
www.aquaterrahotel.md

Sursa:
http://pavelzingan.md/poleznye-fajly-nepovtorimaya-kishinevskaya-gostinica-na-pyati-nomerov/

Urmăriți-ne pe
Instagram