img
Hotel
Facilități
icon
Fumatul interzis
icon
Pat "King Size"
icon
Uscător de păr
icon
așternut de pat organic
icon
Halate moi din bumbac
icon
Mic dejun în cameră
icon
Televizor lcd
icon
WiFi Gratis
icon
Aparat de cafea
icon
Recepție 24/24
icon
Spălătorie
icon
Saltea ortopedică
icon
papuci de bumbac
icon
produse de îngrijire personală
icon
Oglinzi mari
icon
amplasat lîngă parc
Hotel
Politica

Rezervări și achitări
Pentru a garanta rezervarea, trebuie să puneți la dispoziție un card de credit valabil. În cazul în care rezervarea care ați făcut-o este rambursabilă, plata se efectuează la check-in sau în caz de anulare, în conformitate cu termenii de anulare.

Prețuri
Toate tarifele afișate online reflectă prețul unei unități de cazare pentru o noapte (dacă nu este specificat altfel). Tarifele includ TVA și toate taxele locale. Tarifele pot fi modificate fără notificare. Cu toate acestea, prețul este garantat odată ce a fost emisă confirmarea rezervării.

Plată
La sosire ve-ți fi rugat să furnizați un card de credit valabil pentru a Vă autoriza. Hotelul acceptă plăți în numerar sau depozite. Plata online este posibilă prin utilizarea cardului debit sau credit.

Copii
Copiii cu vârsta sub 10 ani pot fi cazați gratuit, atunci când aceștia sunt însoțiți de cel puțin un adult. Disponibilitatea camerelor potrivite este limitată.

Oaspeții cu dizabilități
Hotelul face tot posibilul să ofere aceleași facilități de înaltă calitate și oaspeților noștri cu dizabilități. Hotelul este dotat cu băi spațioase și zone publice deschise. Vă rugăm să anunțați în momentul rezervării, în prealabil dacă aveți cerințe speciale. Vom face tot posibilul pentru a vă satisface dorințele.

Animale de companie
Animalele de companie nu pot fi cazate în hotel.

Parcare
Hotelul oferă parcare gratuită.

Fumat
Vă aducem la cunoștință că în hotel fumatul este strict interzis. În cazul în care este depistat că un oaspete fumează în hotel, se va percepe o amendă de 50 €.

Reclamații sau comentarii
Avem o abordare foarte serioasă față de satisfacția clienților noștri. Orice plângere, comentariu sau sugestie cu privire la cazarea în hotelul nostru trebuie să fie făcut managerului de serviciu al hotelului pentru a putea fi soluționat imediat.

Informaț​ii generale
Deși au fost depuse eforturi imense pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe website, noi nu purtăm răspundere pentru eventuale erori și ne rezervăm dreptul de a modifica, completa sau anula oricare dintre informațiile sau ofertele prezentate online, în orice moment. În cazul în care termenii și condițiile de mai sus nu prevăd în mod suficient oarecare situație sau posibilul scenariu, conducerea hotelului va decide cu privire la acest moment.

Sosirea și plecarea

Camerele hotelului sunt garantate de la ora 14:00 în ziua sosirii. Camerele trebuie să fie eliberate până la ora 12:00 în ziua plecării. Check-in devreme și check-out târziu sunt considerate un serviciu adițional.

 

 

Politica de anulare

 

Rezervări rambursabile (obișnuite):
Anulările sau modificările rezervărilor rambursabile sunt gratuite până la 48 de ore înainte de data sosirii. Vă rugăm să luați în considerare faptul că data sosirii este considerată să înceapă la 00:00 ora locală. Orice anulare sau modificare efectuată în termen de 48 de ore înainte de sosire, sau în cazul neprezentării la hotel în ziua sosirii, se va percepe o taxă egală 100% cu conravaloarea primei nopți de cazare.

Rezervări nerambursabile
Pentru rezervările nerambursabile, nu este posibilă modificarea sau anularea acestui tip de rezervări. Costurile totale pentru toate nopțile de cazare vor fi taxate imediat după efectuarea rezervării. Vă rugăm să rețineți că cardul de credit utilizat pentru a face rezervarea trebuie să fie afișat la check-in. Numele persoanei care a făcut rezervarea, trebuie să fie identic cu numele de pe cardul de credit. Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să solicitați în avans recepția pentru un formular de autorizare terță parte.